Informatieve bijeenkomst jongens B en C

29 mei 2017
Op maandag 29 mei a.s. om 19:30 is er een (informatieve) bijeenkomst rondom de jongenslijn B en C voor het nieuwe veldseizoen 2017-2018.

Het is algemeen bekend dat er op dit moment in bepaalde leeftijdscategorieën erg weinig jongens zijn en dat maakt de teamindeling voor het komende jaar een uitdaging. Iedereen is natuurlijk reuze benieuwd naar de nieuwe teamindeling en de mogelijkheden die we als HCB hierin hebben. Er zijn niet heel erg veel varianten mogelijk, maar op deze informatie bijeenkomst willen we jullie bijpraten over de mogelijkheden die er zijn.

Een van de mogelijkheden is onze huidige samenwerking met Hockeyclub Tegelen (momenteel hebben we een gezamenlijk jongens D team) voort te zetten en uit te breiden. Dit biedt kansen om de spelers meer bij leeftijdsgenoten te kunnen indelen en teams van gelijk niveau te creëren. Uiteraard zijn er ook aspecten aan een samenwerking die sommigen wellicht minder aantrekkelijk zullen vinden. Op de variant m.b.t. een verdere samenwerking zal tijdens deze bijeenkomst uitgebreid worden ingegaan om iedereen van zo veel als mogelijk informatie te voorzien.

Na een korte uiteenzetting van varianten en het verstrekken van informatie zullen we vooral veel van jullie vragen proberen te beantwoorden. Aan het einde van de bijeenkomst hopen we dat er door de aanwezigen voldoende steun kan worden gegeven aan de club om verder te gaan met het uitwerken van een voorkeursvariant.

Hopelijk komt iedereen die het betreft en geïnformeerd wil worden a.s. maandag naar ons clubhuis om mee te praten.