Benjamins en kinderen hockeyschool behalen diploma

26 december 2016

Op zaterdag 17 december gingen maar liefst 12 benjamins en 9 kinderen van de hockeyschool op voor het diploma. De meeste kinderen hebben vanaf oktober de basistechnieken van het hockey geoefend. Iedere zaterdag stonden de kinderen tussen de 5 en 10 jaar ’s morgens om 9.00 uur enthousiast op het veld te oefenen. Dit gebeurde onder leiding van ervaren trainers.

Zaterdag konden ze laten zien wat ze geleerd hadden. Drijven, draaien, pushen en ook al een balletje overspelen hebben ze nu onder de knie. Vanaf maart gaan ze wedstrijdjes spelen, iets waar ze allemaal naar uitgekeken hebben.

Jenna, Yasmine, Romy, Senn, Lucas, Yacine, Joep, Dounia, Noortje, Tygo, Myka, Tessa, Pip, Luuk Thijssen, Daantje, Lis, Valerie, Mila en Jaimy van harte gefeliciteerd met het behalen van het diploma.

Mocht je ook zin hebben om een aantal proeflessen te volgen, meld je dan aan onder vermelding van naam en geboortedatum bij: [email protected]

Voor jongens hebben we een leuke regeling. Meer hierover kun je lezen op http://www.hockeyclubblerick.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=lidmaatschap_goldenticket&m=9